سلامتی

شش راه ساده برای تغذیه هوشمندانه تر و سالم تر

برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، باید علم تغذیه، تکان عقل سلیم و لذت خالص را با هم ترکیب کنید. بسیاری از ما می دانیم که سالاد تازه، انواع توت ها و کاهش سرعت در هنگام غذا خوردن برای ما بهتر از مصرف شیرینی ها و انرژی زاها هستند. اما چگونه می توان این جهش را از عادات فعلی خود به عادات سالم تر انجام داد؟

در اینجا شش راه وجود دارد که می توانید غذاهای سالم و خوشمزه بخورید و واقعا از چیزی که می خورید لذت ببرید.

1) چربی هایی را که در دمای اتاق جامد هستند حذف کنید

از آسیب ناشی از التهاب مزمن محافظت کنید.بهترین متخصص ارتودنسی تهران

علم ثابت کرده است که التهاب مزمن و با درجه پایین می تواند به یک قاتل خاموش تبدیل شود که به بیماری های قلبی عروقی، سرطان، دیابت نوع 2 و سایر شرایط کمک می کند. نکات ساده ای را برای مبارزه با التهاب و سالم ماندن از کارشناسان دانشکده پزشکی هاروارد دریافت کنید.درمان بزرگی پروستات را از دست ندهید.

این تغییر ساده باعث کاهش چربی های اشباع شده در رژیم غذایی شما می شود.

روش: چربی های سالم مانند روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن کانولا را که در کمد نگهداری می شوند به صورت مایع باقی می مانند. اما همه چربی ها چگالی کالری بالایی دارند، بنابراین فقط از آنچه برای پخت و پز و سس سالاد نیاز دارید استفاده کنید.

2) از قدرت آجیل (و دانه ها) استفاده کنید

بادام، بادام هندی، فیبر، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مفید از جمله ویتامین E، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر هستند. اگرچه بسیاری از آجیل ها دارای چربی بالایی هستند، اما چربی ها عمدتاً غیراشباع هستند – یک انتخاب عالی برای کمک به تغذیه سالم.

چگونه: ابتدا آجیل را در لیست مواد غذایی قرار دهید. آجیل ها کالری بالایی دارند، بنابراین بهتر است آن ها را به جای سایر میان وعده ها میل کنید، نه علاوه بر آن، و اندازه های سرو را کم نگه دارید.

3) قبل از نمک زدن غذا را بچشید

عادت در دست گرفتن نمکدان را کنار بگذارید تا به شما در تغذیه سالم کمک کند.

چگونه: به مدت دو روز به هیچ وجه روی غذای خود نمک نزنید. یک استراحت کوتاه می تواند به بازنشانی جوانه های چشایی شما کمک کند. سپس نمکدان را در کابینت بگذارید، بنابراین دستیابی به آن کمی سخت می شود. قبل از اینکه تصمیم بگیرید که آیا غذایتان به اصلاح نیاز دارد یا نه، یک مراسم از چشیدن واقعی غذایتان درست کنید.

4) ناهار را یک بار در هفته بسته بندی کنید

این باعث می شود که انتخاب های غذایی سالم به راحتی در محل کار یا گردش در دسترس شما باشد. و از آنجایی که اندازه وعده‌ها را کنترل می‌کنید، می‌توانید مطمئن شوید که وعده غذایی خود را زیاد نمی‌کنید. به علاوه، باعث صرفه جویی در پول شما می شود.

چگونه: هفته ای یک بار قبل از خرید مواد غذایی، یک برنامه غذایی بنویسید که به اندازه کافی برای یک یا دو ناهار باقی مانده باشد.

5) روزی پنج (یا بیشتر) سبزی و میوه بخورید

این یک راه پر از مواد مغذی برای پر کردن بشقاب شما است که معمولاً کالری کمی دارد.

چگونه: ابتدا، به مدت یک هفته، تعداد دفعات مصرف میوه و سبزیجات را پیگیری کنید. یک وعده برابر است با نصف فنجان میوه یا اکثر سبزیجات خرد شده. برای سبزیجات برگدار خام مانند کاهو و اسفناج، یک وعده یک فنجان است. هنگامی که پایه خود را مشخص کردید، سعی کنید یک وعده میوه یا سبزی در روز اضافه کنید.

6) وعده های غذایی لذت بخش، خوشمزه و سالم را برنامه ریزی کنید

در دنیای ایده آل، غذا همه حواس ما را به وجد می آورد: زیبا به نظر می رسد، بوی بهشتی دارد، طعمی لذیذ دارد، و بافت های آن احساس و حتی صدای رضایت بخشی دارد. شروع به فکر کردن در مورد غذا به عنوان چیزی برای طعم دادن و لذت بردن کنید.

روش: برنامه ریزی کنید تا یک یا دو وعده غذایی خاص در هفته را میل کنید. وقتی مواد عالی را جمع کردید، یک میز زیبا بچینید. لحظه ای وقت بگذارید و واقعاً طعم ها، همراهان و اطرافیان را جذب کنید و اگر دوست دارید تشکر کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا